Voleybol okulu çocukların ve gençlerin fiziksel ve kişilik gelişimini önemli derecede etkileyen sportif bir faaliyettir. Voleybol antrenmanlarına devam eden öğrenciler sezon içerisinde yeni dostluklar kurar, fiziksel olarak güçlenir, reflekslerini geliştirir, kazanmayı/kaybetmeyi ve bu duyguları hazmetmeyi öğrenir. Tüm bunların ötesinde bir takımın parçası olur. Voleybol sadece bir spor değil bir yaşam biçimidir. Paylaşmak, mücadele etmek, engeller karşısında pes etmemek, düşünce yeniden ayağa kalkabilmek; voleybol sporu aracılığı ile bir gence öğretilebilecek en değerli davranışlardır
 

 

Ekip ve Koçlar
Voleybol okullarımızda görev yapan koç kadrosu, Gazi İhtisas’ı farklı kılan en önemli özelliklerin başında gelir Türkiye’ nin önde gelen okullarında eğitim gören koçlarımız, eğiticilik yönlerinin yanı sıra öğrencilerimiz için örnek ablalardır.
 

Kulüp Takımlarımız
Voleybol okullarımızda eğitim gören başarılı öğrenciler, koçların değerlendirmeleri doğrultusunda kulüp takımlarında lisanslı olarak oynama hakkı kazanırlar.

Voleybol Kampları
Sezon boyunca voleybol antrenmanlarına katılan öğrenciler, performansları göz önüne alınarak, sömestir ve yaz dönemlerinde gerçekleşen voleybol kamplarına ve turnuvalara davet edilirler. Takım oyuncularının belirlendiği ve kadroların şekillendiği bu kamplarda sporcular kondisyon, teknik ve taktik antrenmanlarla eksiklerini giderme fırsatı bulurlar.

Ödüller
Her 3 ayın sonunda düzenli olarak devam eden antrenmanlarda istekli, takım arkadaşları ile uyumlu ve eğitim hayatında başarılı olan öğrencilere ve sporcular özel madalyalarla ödüllendirilir.

Kapalı Spor Salonlarımız
 

GAZİ İHTİSAS SPOR KULÜBÜ  YENİMAHALLE

Adres : İlkyerleşim 1955. Sokak No:2 Yenimahalle 
Telefon:  0546 422 2 422

E-MAİL: bilgi@gaziihtisas.com

 

 

GAZİ İHTİSAS SPOR KULÜBÜ PAMUKLAR


Pamuklar, Seval Cd. D:No:65, 06210 Yenimahalle/Ankara
Telefon:  +90 546 422 2 422

E-MAİL: bilgi@gaziihtisas.com

 

 

GAZİ İHTİSAS SPOR KULÜBÜ KEÇİÖREN
Yayla Mahallesi 1550 Sokak No: 2 Keçiören
+90 546 422 2 422

E-MAİL: bilgi@gaziihtisas.com